Selecteer een pagina

Glazen preventiescherm

Voorkom verspreiding van het coronavirus

Veiligheid voorop bij Bloemendaal Ruigrok

Als partner en directeur van Bloemendaal Ruigrok is Danny Ruigrok verantwoordelijk voor een goede en gezonde werkomgeving van zijn medewerkers. Om dat te kunnen garanderen nam hij maatregelen en liet onder meer glazen preventieschermen installeren.

Direct bij de start van de lockdown werd er bij het accountants- en advieskantoor een aantal maatregelen genomen: “Op ons kantoor werken normaal gesproken vijftig medewerkers, maar dat doet iedereen zoveel mogelijk thuis. We merken echter we dat veel mensen efficiënter en fijner op locatie werken. Daarom is het kantoor nu ook ‘s avonds open, zodat werknemers gespreid naar kantoor kunnen komen. Daarnaast hebben we verplichte looproutes aangegeven en op veel plekken desinfectiemiddelen neergezet.”

Prachtige bescherming

Het kantoor van Bloemendaal Ruigrok is ruim, en de anderhalve meter afstand kan dan ook in principe makkelijk gehandhaafd worden: “Ik stond in het begin dan ook niet echt stil bij de mogelijkheid van extra beschermingsmaatregelen. Dat besef kwam eigenlijk pas toen een van onze klanten, Martin van Leeuwen van Glashandel Zantman, ons berichtte over de glazen preventieschermen die zij leveren. Ondanks dat we al ruim afstand kunnen houden, voelt het toch veiliger om glazen preventieschermen neer te zetten. Helemaal als we langzamerhand iedereen weer naar kantoor willen laten komen. Een van de redenen waarom we voor glazen schermen hebben gekozen, en niet voor bijvoorbeeld plexiglas, is dat ze gemakkelijk gemonteerd én gedemonteerd kunnen worden. Zo kunnen we ze na de crisis ook weer netjes en snel verwijderen. Bovendien zien ze er ook nog eens prachtig uit; we zijn er blij mee!”

Veilig en duurzaam

Martin van Leeuwen van Glashandel Zantman vult aan: ‘In deze onzekere en vreemde tijden is het fijn om medewerkers en klanten een stukje zekerheid te bieden. Glazen preventieschermen bieden een veilige en bovendien duurzame oplossing: ze zijn 100% recyclebaar. De schermen kunnen zowel op een bureau of balie als hangend gemonteerd worden. En voor grotere ruimtes zijn onze verrijdbare schermen ideaal; denk bijvoorbeeld aan een kantoortuin of horeca-gelegenheid. Doordat de wanden voorzien zijn van wielen, zijn de schermen eenvoudig te verplaatsen. Mooi dat we zo een bijdrage kunnen leveren aan een ieders gezondheid.”

preventiescherm kantoor en bureau

Coronascherm online bestellen

Corona preventieschermen zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Bekijk onze folder en bestel uw scherm eenvoudig via onze webshop.. Advies op maat nodig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij adviseren u graag welk scherm het beste bij uw situatie past.

Voordelen glazen preventiescherm

  • Duurzaam
  • Krasvrij
  • Behoud helderheid en transparantie. Ook na veelvuldig schoonmaken
  • Stevig en solide
  • Luxe uitstraling
  • Leverbaar in verschillende kleuren.
  • 100% recyclebaar

Bekijk onze folder en bestel direct online

Bestel nu in onze shop!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.