Selecteer een pagina

deglaswinkel.nl

dé glasspecialist

Glashandel Zantman B.V.

al 85 jaar glasspecialist

Glashandel Zantman is een echt Delfts familiebedrijf. Begonnen als specialist in glas-in-lood is de glasspecialist uitgegroeid tot allround glasspecialist in de regio Delft. Bedrijven en particulieren kunnen bij Glashandel Zantman terecht in geval van glasschade, voor isolatieglas en natuurlijk ook voor glas-in-lood toepassingen.

Vele toepassingen van glas

Glas kent vele toepassingen. Glas kan bijvoorbeeld isolerend, geluidswerend, letselveilig, inbraakvertragend en warmtewerend worden gemaakt. Ook is het combineren van deze eigenschappen mogelijk. En wist u dat u hier ook nog eens subsidie voor kunt aanvragen?

Werkplaats Glashandel Zantman
  • 24-uurs glasservice
  • Uitgebreid assortiment glassoorten
  • Specialist in glastoepassingen
  • Atelier voor glas in lood sinds 1934

Vakbekwame glasspecialisten / GBO-vakcertificaat

Wij werken uitsluitend met vakbekwame glasspecialisten. Niet alleen garanderen wij hiermee dat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, ook wordt er altijd verantwoord en veilig gewerkt. Wij zijn GBO-gecertificeerd.

GBO-vakcertificaat Glashandel Zantman
Bus glasservice Glashandel Zantman uit Delft

Werkgebied Glashandel Zantman

Ons werkgebied beslaat Delft en omstreken. Wij zijn werkzaam in:

Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Delft, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, ’s Gravenzande, Hoek van Holland, Kwintsheul, Leidschendam, Maasland, Maassluis, Moerkapelle, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Schiedam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Zoetermeer.

Onze glasspecialisten staan voor u klaar

Nieuwsgierig naar de eindeloze mogelijkheden van glas? Neem contact met ons op. Onze glasspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken.