Selecteer een pagina

Voorzetramen

Eenvoudig online bestellen, snel geleverd, eenvoudig te monteren

Voorzetramen

Makkelijk energie besparen? In sommige gevallen is het niet mogelijk om dubbel glas te laten plaatsen. Bijvoorbeeld in monumentale panden.

Wilt u uw huis of bedrijfspand isoleren en is het niet mogelijk om isolatieglas te plaatsen? Dan bieden voorzetramen (of achterzetramen) een goed alternatief. Voor het plaatsen zijn vaak geen aanpassingen in een kozijn nodig. Monumentale panden behouden op deze manier hun historische karakter. Ook bieden deze ramen een prima oplossing bij het isoleren van glas-in-lood ramen.

Makkelijk te openen

Het is mogelijk om voorzetramen met scharnieren te laten plaatsen. U kunt het raam dan gewoon openen. Ook kunnen deze ramen geheel afgesloten geplaatst worden.

Op maat gemaakt

Deglaswinkel.nl levert voorzetramen in verschillende kleuren, diktes, vormen en afmetingen. Onze glasspecialisten adviseren u graag zodat de ramen goed worden afgestemd op de huidige bouwstijl.

Contactformulier

7 + 7 =

Voordelen op een rij

  • Geen aanpassingen in het kozijn nodig
  • Ideaal voor toepassing in monumentale panden
  • Voor het isoleren van glas in lood ramen
  • Geluidsisolerend
  • Brandvertragend
  • Inbraakvertragend
brochure isolatieglas

Eenvoudig zelf te monteren

Voorzetramen van Deglaswinkel.nl zijn eenvoudig zelf te monteren. Met de gemakkelijk in te vullen inmeetformulieren is meten ook een ‘eitje’. En lukt dit niet? We helpen u graag.