Selecteer een pagina

ventilatierooster

Isolatieglas gecombineerd met optimale isolatie

Ventilatie

Frisse lucht in uw woning is ontzettend belangrijk voor uw gezondheid. De herfst en winter zijn weer in aantocht, mensen zitten meer binnen en zetten minder snel een deur of raam open. Gevolg: de lucht in uw woning raakt sneller vervuild. Wanneer u allergisch bent of snel last hebt van uw luchtwegen is schone lucht essentieel. Het helpt de verspreiding van virusdeeltjes tegen te gaan en de symptomen te beperken. Hoe zorgt u voor voldoende ventilatie in uw woning?

Zorg voor voldoende frisse lucht

Om verspreiding van het coronavirus zoveel te beperken, raadt de overheid aan zoveel mogelijk te zorgen voor frisse lucht in uw woning. Vorig jaar zagen we dat in de herfst en de winter het aantal besmettingen snel toenam. Voldoende frisse lucht in uw woning helpt het verspreiden van het virus te beperken. Zorg voor frisse lucht is daarom toegevoegd aan de basisregels tegen verspreiding van het virus.

corona basisregels frisse lucht
ventilatierooster

De voordelen van ventilatieroosters

  • Voortdurende luchtverversing
  • Inbraakveilig: geen openstaande ramen
  • Essentieel voor een gezonde leefomgeving
  • Optimaal woongenot

Ventilatierooster raam

Het ventileren van uw woning kan op vele verschillende manieren. De meest makkelijke manier is het openzetten van een raam of deur. Het nadeel hiervan is dat het zorgt voor tijdelijke luchtverversing. U laat het raam natuurlijk niet openstaan wanneer u weg gaat. Ook zal u in de herfst en winter minder snel geneigd zijn een raam open te zetten. Ventilatieroosters boven het raam bieden daarvoor de ideale oplossing. Ze zorgen voor voortdurende luchtverversing.

ventilatierooster

Duco Ventilatierooster

Bij Glashandel Zantman werken we met name met Duco ventilatieroosters.

De voordelen van deze roosters op een rij:

  • Maar liefst 300 RAL kleuren
  • Ook BI-color leverbaar, de binnen en buitenkant hebben een andere kleur.
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Leverbaar met stoffilter
  • Mooi design
ventilatierooster duco

Subsidie voor isoleren van uw woning

Energie besparen begint met goede isolatie! Met relatief kleine investeringen kunt u grote stappen zetten. Denk hierbij aan het dichten van kieren en het isoleren van de vloeren. Wist u dat u de meeste warmte verliest via de ramen? Met isolatieglas isoleert u uw woning optimaal. Combineer isolatieglas met ventilatieroosters en u bent helemaal klaar voor de herfst en winter. En wist u dat er een zeer aantrekkelijke subsidieregeling is voor het verduurzamen van uw woning? Het subsidiebedrag kan zelfs oplopen tot maar liefst € 100,- per m2!
stappenplan

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het indienen van uw aanvraag? Neem contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder.

 

brochure isolatieglas

Tips voor energiebesparing

Eenvoudig energie besparen? Met relatief kleine investeringen kunt u grote stappen maken in het verduurzamen van uw woning. Alles staat of valt met goede isolatie. Lees al onze tips!