Selecteer een pagina

Glazen scheidingswand

Veilig aan het werk

Glazen scheidingswand

De impact van het coronavirus op het bedrijfsleven is enorm. De 1.5 meter-afstand-cultuur wordt een feit. De veiligheid en gezondheid van uw medewerkers staat natuurlijk voorop. Zorg ervoor dat uw medewerkers straks weer veilig aan het werk kunnen. Een glazen scheidingssysteem biedt uw medewerkers en bezoekers optimale bescherming.

Ruimtelijk effect

Glazen scheidingswanden en scheidingssystemen combineren functionaliteit met esthetiek en ruimtelijkheid. Deze scheidingswanden bieden een goede oplossing voor het beschermen van uw medewerkers tegen verspreiding van het coronavirus. De wanden zijn verwaardigd van veiligheidsglas en hebben een geluidswerende werking. Door de toepassing van deze wanden zorgt u voor een veilige, rustige werkplek. In de glazen wanden kunnen één of meerdere deuren worden geplaatst. U kunt ervoor kiezen er glazen draaideuren of (automatische) schuifdeuren in te laten monteren.

Glazen scherm / separatiewand

Een snelle en eenvoudige oplossing voor het beschermen van uw medewerkers is het plaatsen van een glazen separatiewand. U kunt deze wand bijvoorbeeld plaatsen tussen de bureau’s of boven de balie. Transparante balieschermen bieden uw medewerkers en bezoekers bescherming tegen verspreiding van het virus.

Maatwerk

Het plaatsen van veiligheidsschermen is maatwerk. Onze glasspecialisten adviseren u graag welke mogelijkheid het beste past bij uw situatie. Glashandel Zantman beschikt over een ruim assortiment aan glazen scheidingswanden. Kiest u voor een standaard scheidingswand, geprint glas geheel in uw huisstijl of voor mat glas voor meer privacy. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Voordelen van een glazen scheidingswand

  • Bescherming: beschermt uw medewerkers tegen verspreiding van COVID-19
  • Ruimtelijk: u kijkt door het glas. Dit geeft een ruimtelijk gevoel.
  • Geluidswerend: houdt geluid tegen en zorgt voor rustige werkplekken
  • Privacy: bekleed het glas met een folie voor meer privacy
  • Demontabel: u kunt de wand eenvoudig verwijderen.