Selecteer een pagina

Enkel glas

DeGlaswinkel.nl inspireert u graag

Enkel glas

Enkel glas, ook wel floatglas of vlak glas genoemd, kent vele toepassingen. Enkel glas wordt meestal binnenshuis gebruikt voor bijvoorbeeld salontafels, het raam boven deuren of glazen vitrines. Het glas is beschikbaar in verschillende diktes en kan geheel op maat worden gemaakt. Het glas is beschikbaar in vele kleuren, van groen, brons grijs glas tot extra helder glas.

 

Voordelen van enkel glas

  • Vele verschillende toepassingen
  • Ronde randen en hoeken mogelijk
  • Aanbrengen van uitsparingen voor bijv. stopcontacten mogelijk
  • Ook beschikbaar als figuurglas
  • In alle kleuren leverbaar, ook extra helder glas
  • Verschillende diktes, 2 – 24 mm

Productinformatie enkel glas

Lege toggle
Glasbewerking

Vlakglas, enkel glas, biedt ontzettend veel mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het glas te laten slijpen zodat er ronde randen en hoeken ontstaan, en het glas in iedere gewenste vorm te laten snijden . Ook is het mogelijk om glas toe te passen als bijvoorbeeld een achterwand voor uw keuken. In het glas kunnen uitsparingen worden geboord voor bijvoorbeeld stopcontacten. Onze glasspecialisten adviseren u graag over de vele mogelijke toepassingen van enkel glas.

Enkel glas vervangen?

Wilt u enkel glas laten vervangen door dubbelglas? Welk type isolatieglas geschikt is hangt van vele verschillende factoren af. Bijvoorbeeld van uw kozijnen en uw persoonlijke wensen ten opzichte van isolatie, geluid en veiligheid. Samen met onze partner TG Glashandel bekijken de glasspecialisten samen met u welk type dubbel glas het meest geschikt is voor uw woning.

Bestel gemakkelijk uw glas online

Let op! Deze module is in aanmaak en kan nog niet gebruikt worden. Dat houd niet in dat u niets kunt bestellen. Bestel uw glas of uw offerte voor glas via ons mail adres :