Selecteer een pagina

Achterwand voor uw keuken

Maak uw keuken helemaal af

Spatwand voor uw keuken

Maak uw keuken helemaal af met een glazen achterwand. Een nieuwe keuken of een oude keuken die een opknapbeurt kan gebruiken? Een glasplaat is makkelijk schoon te houden, hygiënisch, hittebestendig, krasvrij en beschermt uw muur op een stijlvolle manier. En wist u dat een glazen keukenwand uw keuken optisch groter maakt? Onze glasplaten zijn beschikbaar in iedere RAL-kleur in zowel hoogglans als mat glas.

Voordelen van een glazen keukenwand

  • Makkelijk schoon te houden
  • Hittebestendig
  • Krasvrij
  • Uitsparingen voor stopcontacten / lichtknoppen mogelijk.
  • Maken uw keuken optisch groter

Productinformatie spatwand keuken

Leeg

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Achterwand keuken op maat
Een glazen achterwand voor uw keuken kan in iedere maat worden geleverd. Om ervoor te zorgen dat de wand exact aansluit en de uitsparingen op de juiste plaats zitten, komt een van onze glasspecialisten bij u langs om de wand in te meten. Hierbij houdt hij rekening met eventuele uitsparingen voor spotcontacten, schuine zijden en hoeken.
Gekleurd of transparant glas voor uw keuken
Natuurlijk moet de achterwand geheel aan uw wensen voldoen. Kiest u voor helder glas of heeft u liever een gekleurde achterwand? De glazen achterwanden kunnen in iedere RAL-kleur worden geleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom hebben wij verschillende kleurstalen voor u klaarliggen. Natuurlijk kunt u een staal meenemen om te bekijken welke kleur het beste bij uw keuken past.

Glanzend of mat glas als keukenwand
Onze glazen achterwanden zijn zowel mat als glanzend leverbaar. Een glanzende achterwand weerkaatst het licht en zorgt voor een kleine spiegeling. Een mat glazen achterwand geeft uw keuken een rustige uitstraling.

Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom hebben wij diverse glasplaten voor keukens voor u klaarliggen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van onze adviseurs.

Combinatie glazen keukenwand met andere materialen
Liever niet uw hele keukenwand van glas? Er zijn verschillende combinaties mogelijk met andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met een roestvrij stalen (rvs) plaat achter het fornuis, of de combinatie mozaïek met een glazen keukenwand achter het kookgedeelte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden welke het beste bij uw wensen passen.
Wat is de dikte van een glazen keukenwand?
De glazen achterwand heeft een dikte van 6 mm. Hier dient bij de bouw of renovatie van uw keuken rekening mee gehouden te worden.
Bevestiging achterwand keuken
De glasspecialisten van Zantman plaatsen de keukenachterwand met een zuurvrije montagekit. Boren is niet nodig. Bij de plaatsing van de achterwand hoeft u dan ook geen rekening te houden met eventuele leidingen die in de muur zijn weggewerkt. Bovendien wordt er niks op de glasplaat bevestigd waardoor u de achterwand makkelijk en hygiënisch schoonhoudt.
Wat is de prijs voor een glazen keukenwand?
De prijs voor een glazen achterwand voor uw keuken is sterk afhankelijk van uw wensen. De grootte, het aantal uitsparingen, hoeken en schuine zijdes spelen hierbij een rol. Na het gesprek met één van onze glasspecialisten maken wij geheel vrijblijvend een offerte op maat.
Wat is de levertijd voor een glazen achterwand?
Glashandel Zantman hanteert een levertijd van 3 weken na het inmeten voor de glazen achterwanden voor keukens.